Nachrichten

Сватбени тържества в Astor Garden

15 November 2018

Заповядайте на 23 ноември от 17 ч. в бална зала "Романс" на Хотел Астор Гардън, за да се запознаете с възможностите и местата за официалната церемония, сватбения коктейл и тържествения обяд/вечеря.

Среща на доайени и студенти

15 November 2018

По повод празничното отбелязване на 110-годишнината на курорта Св. Св. Константин и Елена, на 23 ноември 2018г. от 18:30 ч. в Хотел Астор Гардън, ще се проведе среща между доайени на курорта и студенти от специалности, свързани с туризъм, балнеология, СПА и морелечение.

Националите на Белгия ще отседнат в Св. Св. Константин и Елена

23 August 2018

Белгийският национален отбор по волейбол, който е участник в световното първенство през септември, пристига в България за две контроли с националите ни през този уикенд. Белгийците кацат този петък – 24 август, и са избрали да отседнат в най-новия хотел по родното ни Черноморие – петзвездният хотел „Астор Гардън“.

Фурор около купата за Световното!

17 August 2018

Гости от над 30 държави се докоснаха до нея в наш курорт! Истински фурор в курорта Св. Св. Константин и Елена предизвика купата, която ще получи новия световен шампион по волейбол. Уникалният трофей прави своята обиколка из страната с цел популяризиране на Мондиала и спорта у нас. Поредната спирка на купата бе новото петзвездно бижу на комплекса близо до Варна – хотел „Астор Гардън“.

Локомотив (Новосибирск) се подготвя в България

07 August 2018

Руският елитен волейболен тим на Локомотив (Новосибирск) е на подготовка в к.к. Св. Св. Константин и Елена. Мъжкият отбор, воден от националния ни селекционер Пламен Константинов, е отседнал в Хотел Астор Гардън. Волейболистите са избрали курорта за триседмичен лагер.